Klientide lood​

Iga koostöö on unikaalne teekond, täis õppetunde, saavutusi ja kasvu. Siin jagan lugusid oma klientidest – nende väljakutsetest, eesmärkidest ja edusammudest – läbi nii nende enda kui ka minu vaatenurga. Need lood annavad sulle aimu, kuidas minu teenused on aidanud klientidel tagasi saada oma aja ja keskenduda sellele, mida nad tõeliselt armastavad. Tutvu nende inspireerivate kogemustega ja näe, kuidas koostöö on aidanud neil liikuda oma unistuste suunas.

Kliendi lood läbi minu ja kliendi silmade​

Kirsi Svarts

Tutvustan sulle Kirsit – naist, kelle energia ja ettevõtlikkus on lihtsalt kirjeldamatu! Ta on nagu turbojänes, kes ei peatu  ja otsib pidevalt uusi väljakutseid. Kirsi on elav tõestus sellest, mida saab saavutada, kui oled julge, pühendunud ja täis positiivset energiat. 

Meie koostöö algus oli täiesti ootamatu tegelikult. Ühel päeval nägin Kirsi Instagrami story’t, kus Kirsile oli küsimuste kastikesse postitatud “Mul on tunne, et sa pead hakkama assistenti otsima”– ma ei tea, kes selle vastuse sinna sokutas, kuid tänan sind südamest! 🙏😁 See andis mulle julguse ise otse kirjutada Kirsile ja pakkuda talle oma abi. 

Alates sellest esimesest kirjast ei ole elu enam endine- loomulikult parimas mõttes! 🤭 Koostöö olnud nii vinge ja olen saanud olla osa Kirsi teekonnast, aidates tal luua ja hallata erinevaid projekte. Näiteks olen kujundanud tema sotsiaalmeedia postitusi ja assisteerinud 14-päevase väljakutse elluviimist. See väljakutse hõlmas kõike alates maandumislehe loomisest ja automaatika seadistamisest kuni kodutööde kontrollimise ja veebinaride assisteerimiseni.  Olenemata tehnilistest viperustest säilitas Kirsi rahu, positiivsuse ja mõistva suhtumise.💪

Tema töökus, positiivsus, energia ja julgus eristuda on nakkav ja inspireeriv. Ta on näidanud, et tehes asja südamega ja pühendunult on kõik võimalik. Koostöö temaga on olnud tõeline rõõm ja olen ääretult tänulik selle usalduse ja võimaluse eest. 

Mida Kirsi meie koostööst ise arvab?

Katherine Meinberg

Katherine on Austraalias elav ja töötav, kõige positiivsem, säravam Eesti naine, keda mina kohanud olen! Ta ei karda rasket tööd ja ka minule logo kujunduse päringut saates, oli ta tegemas pikki tööpäevi kombaini peal.🚜

Lisaks sellele, et Katherine ei karda rasket tööd on tema üheks suureks hobiks küünalde tegemin.🕯️ Sellest tekkis tal ka soov hakata oma loomingut jagama teistega. Mõeldes suurelt, on tal plaanis aga ka tulevikus valmistama hakata kehavahte, vannipomme ja difuusereid. Ehk siis oli Katherine niigi pikkade ja raskete farmi tööpäevade kõrvalt alustanud oma pisikest äri.

Brändi nimeks oli ta juba valinud- Universum – see on küll eesti keelne, kuid piisavalt sarnane Inglise keelega, et tekitada Austraallastes huvi ja tähelepanu. Veel oli Katherinel väga ilus ja sügava mõttega logo idee – soovides kasutada linnu või ingli tiibasid, sest need viivad universumisse.🕊 Minu meelest nii armas ja äge mõte!🥰

Katherinele valmis meie sujuva koostöö käigus lihtne, kuid väga tähendusrikas logo, mis kaunistab tänaseks tema ilusat käsitööd. Aitäh sulle veelkord Katherine usalduse ja võimaluse eest panustada sinu pisikese äri algusesse!

Mida Katherine meie koostööst ise arvab?

Klientide lood on peagi täienemas…

Oled valmis muutuseks?​

Kirjuta mulle aadressil in**@an*******.ee või kasuta kontaktivormi – räägime koostööst, mis annab sulle rohkem aega ja vabadust!

Virtuaalne assistent on iseseisev ettevõtja, kes pakub oma klientidele kaugtööna erinevaid tugiteenuseid. Virtuaalsed assistendid töötavad tavaliselt kodukontorist ja suhtlevad klientidega e-posti, telefoni või videokõne teel. Teenused on väga laialdased:

  • Sekretäri- ja assistenditööd, näiteks e-posti haldamine, kohtumiste kokkuleppimine, reisikorraldus.
  • Administratiivseid ülesandeid, näiteks andmete sisestamine, dokumentide haldamine.
  • Loomingulised ülesanded, näiteks kirjutamine, tõlkimine, disain, sotsiaalmeedia haldamine.
  • Tehnilisi ülesandeid, näiteks veebilehe loomine ja haldamine.

Loe lähemalt teenuste kohta SIIT!

Virtuaalse assistendi teenuse hinnad võivad varieeruda sõltuvalt konkreetsetest vajadustest. Üldiselt jäävad teenuse hinnad vahemikus 20-50 eurot tunnis. Täpsema hinnapakkumise saamiseks soovitan võtta ühendust minuga, et arutada individuaalseid soove ja eelarvet.

Hinnakirjaga saad tutvuda SIIN!

Jah, virtuaalse assistendi teenus on saadaval lühiajaliste projektide jaoks või ühekordsete ülesannete korraldamiseks. Täpsemate üksikasjade saamiseks või konkreetse projekti kohta arutamiseks võtke otse ühendust.

Assistendi teenus sobib nii ettevõtetele kui ka eraisikutele, pakkudes personaalset abi vastavalt vajadustele. Virtuaalne assistent saab aidata eraisikut erinevate ülesannetega, sealhulgas ajajuhtimine, sotsiaalmeedia haldus, ürituste korraldamine.

Tutvu kodulehega, küsi soovitusi sõpradelt, teistelt ettevõtjatelt või lepi kokku tasuta konsultatsioon. Nii konsultatsiooni, kui ka soodsama prooviperioodi ajal saame mõlemad tunnetuse, kuidas meie koostöö toimida võiks ka edaspidiselt.

Scroll to Top